Miben segít a vállalatirányítási rendszer? - DebSzoftver

Miben segít a vállalatirányítási rendszer?

Mi is az a vállalatirányítási rendszer? Miben tudja segíteni a vállalkozásod működését? Mi elmondjuk.

Tapasztalatink szerint jelenleg Magyarországon még a cégvezetők között is kevesen tudják mit is jelent az ERP kifejezés. Mivel fontos hatékonyságnövelő megoldásról van szó, úgy döntöttünk érdemes egy kicsit körbejárni az adott témát.

Az ERP kifejezés egy angol rövidítés, amelynek a jelentése Enterprise Resource Planning. Az ERP-t magyarul Vállalatirányítási Rendszerként szoktunk definiálni. Az ERP egy olyan szoftver, amely segít az egész vállalkozásod hatékonyabb menedzselésében, legyen szó a pénzügy, a humán erőforrás, gyártás, az ellátási láncok és szolgáltatás folyamatáról.

A vállalatirányítási rendszer az adott vállalkozás szíve, amely megfelelő integrációt, automatizációt biztosít és kellően intelligens, amely elengedhetetlen a mindennapi üzleti folyamatok hatékony működtetéséhez. A pénzügynek a vállalatirányítási rendszer a könyvelés pontossága miatt fontos, a sales csapat számára pedig az ügyfélszerzést könnyíti meg. Egy jól működő ERP rendszer a logisztikát is gördülékenyebbé teszi azáltal, hogy segít a megfelelő terméket és szolgáltatásokat időben eljuttatni az ügyfelekhez.

Kategória

Webfejlesztés

Dátum

2022-04-01

DebSzoftver blog

Olvasd el új tartalmainkat