Honlap készítés árak 2023-ban - DebSzoftver

Honlap készítés árak 2023-ban

Weboldalak árazása: domain, tárhely, SSL, fejlesztési költség és garancia. Fontos az ár és minőség egyensúlya.

1. Domain foglalás:

A domain egyedülálló cím a weboldalunk számára az interneten. A domain foglalás díja évente fizetendő és a domain végződésétől függően változhat. Például, a .hu domaint általában olcsóbban lehet regisztrálni, mint a .com vagy .eu domaint. Az árak általában 1500-3000 forint között mozognak egy 2 éves időszakra. Fontos, hogy jól átgondolt és könnyen megjegyezhető domain nevet válasszunk, amely tükrözi vállalkozásunk profilját.


2. Tárhely bérlés:

A tárhely az a szerver, ahol a weboldalunk fájljai, adatbázisa és tartalma tárolódik, és amely lehetővé teszi, hogy az oldal elérhető legyen az interneten. A tárhely bérlés díjai változhatnak attól függően, hogy mennyi tárhelyre van szükségünk, mekkora a forgalom, illetve milyen kiszolgálói erőforrásokat igényel a weboldalunk. Általában éves alapon fizetjük a tárhely díját, ami 10 000-50 000 forint között mozog.


3. SSL Tanúsítvány:

Az SSL (Secure Sockets Layer) tanúsítvány biztosítja az adatok titkosítását és védelmét a weboldal és a felhasználó közötti adatforgalom során. Ez különösen fontos, ha az oldalon adatokat továbbítunk, például regisztráció vagy vásárlás során. Nálunk az SSL tanúsítvány ingyenesen jár minden weboldalhoz, így ügyfeleink biztonságban érezhetik magukat a weboldalon való böngészés során.


4. Egyszeri fejlesztési költség:

Az egyszeri fejlesztési költség a weboldal kialakításáért és létrehozásáért fizetendő díj. Ez a költség változhat attól függően, hogy milyen típusú weboldalra van szükségünk, mennyire bonyolult a tervezett dizájn és milyen funkciókat szeretnénk beépíteni. Az üzleti oldalak árai nálunk 100 000 Ft-tól indulnak, míg a webshopok 500 000 Ft-tól elérhetőek. Egyedi fejlesztés esetén az árat az órák száma határozza meg, amelyet előzetes egyeztetés alapján határozunk meg az ügyfél igényei alapján.


5. Jótállás és garancia:

A jótállás és garancia időtartama jelzi a szolgáltató hozzáállását és az általuk kínált minőséget. A hosszabb jótállás és garancia időszaka azt jelenti, hogy a szolgáltató bízik a saját munkájában és hajlandó hosszabb távon vállalni a felelősséget. Nálunk az ügyfelek elégedettségét szem előtt tartva, a jótállás és garancia időszaka 1 év, ami azt jelenti, hogy az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy weboldaluk hosszú távon kifogástalanul fog működni.



Fontos, hogy a weboldalak árazása során figyeljünk oda a minőségre és a szolgáltatások összehasonlítására. Az olcsó árak nem mindig jelentik a legjobb minőséget, és a rossz választás hosszú távon több problémát okozhat, mint amennyit megtakarítottunk volna. Az online jelenlétünk egy befektetés a vállalkozásunk jövőjébe, és érdemes a megfelelő szolgáltatót választani, amely átlátható és megbízható szolgáltatást nyújt.


Kategória

Webfejlesztés

Dátum

2023-07-28

DebSzoftver blog

Olvasd el új tartalmainkat